STORITVE IN CENIK

V meniju najdete seznam avtorskih vodenih ogledov, ki so na voljo. Oglejte si opise in poiščite pravega za vas. Na desni strani je prijavni obrazec, izpolnite ga ter v svojem elektronskem nabiralniku vas bo pričakal prvi korak do prijetnega doživetja.

Ogledi se izvajajo SAMO ob predhodnih prijavah. Prijavite se lahko na neza@aroundbled.com, telefonski številki +38631892185 ali z rezervacijo s prijavnim obrazcem.

Okvirni termini programov vodenj so ob opisu vsakega programa na spletni strani www.okrogbleda.si.

Poleg opisanih programov vodenja se lahko odločite tudi za druge vodene oglede po Sloveniji v slovenskem, angleškem, francoskem, srbskem ali hrvaškem jeziku.

POGOJI POSLOVANJA

Izvajalec vodenih ogledov je AroundBled, Neža Vovk s.p., Koroška cesta 1, 4290 Tržič. Kontaktni podatki so neza@aroundbled.com, +38631892185.

CENIK

V okviru ogledov, ki so na urniku, je ob najmanj treh prijavljenih na razpisani termin cena 15 EUR na osebo in 25 EUR na par oziroma družino (2 odrasla + največ 6 otrok). Cena zasebnega ogleda za zaključeno skupino do maksimalno 20 oseb je 80 EUR.

Cena drugih vodenj po izbiri je 80 EUR za ogled do 3 ure, 120 EUR za poldnevni ogled in 160 EUR za celodnevni ogled. Cena vključuje storitve vodenja brez stroškov prevoza in vstopnin.

© 2024: Okrog Bleda | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress